Blinis er små pandekager, som jo egentlig kunne laves tykkere og bruges som småpandebrød. Ja, suk, så jeg kan ikke lave mit glutenfrie brødellerrugbrød
Passer perfekt til hors d'oeuvres eller små sjove kager til både børn og voksne. I får derfor opskriften (dog omregnet til danske mål) lige her, for selvom man ikke har lige nøjagtig disse forme, så kan opskriften jo snildt bruges til andre brødforme også
Brødkurven derimod var gabende tom, så den skulle fyldes op, og det med oregano brød. Jeg tilføjede det kun, fordi jeg ville have et brød med ekstra meget smag og kraft i, og det hjalp purløgen ret godt til med
Fremgangsmåden er så simpel, så man tror at man har overset noget. Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede