Gør hænderne våde og form dejen til små aflange brød der hæver i en times tid. -DGrovbrødmed en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid sammen med frisk frugt eller med i madpakker
dagen - der små bobler, og derved er der liv deri. Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen
De her boller er dog gode på alle tidspunkter af døgnet, for dejen er ikke sød – der er hverken sukker eller honning i dejen – så de små boller egner sig super godt som tilbehør til f
) Fremgangsmåde. )Måden jeg formede mine brød på, var ved at dele dejen i to lige store dele, rulle begge ud på et meldrysset bord til pølser og spidse/rulle enderne til, så de var endnu tynder og helt spidse
ville lave småbrød i stedet. Jeg er generelt for dårligt til at planlægge måltiderne på seminariet og ender for ofte i kantinen med en lidt for dyr tallerken med dagens ret
Fremgangsmåde. Det er velsmagende med en sprød skorpe og dejligt indeni. rugmel. Fantastisk lækkert rugbrød på én dag uden at være afhængig af en surdej
Fremgangsmåde. I sidste weekend begyndte mit projekt rugbrødmed surdej, som jeg længe har haft under opsejling (i hovedet), men nu er det ved at blive ført ud i livet
3 dl rugmel. 4 små urtepotter. Herefter tages brødene ud af potterne og bages yderligere 5 minutter. 3 dl rugmel. 4 små urtepotter. Herefter tages brødene ud af potterne og bages yderligere 5 minutter