Man tager simpelt hen de grøntsager, man har ved hånden, og skærer dem i små terninger, koger dem i en god grøntsagsbouillon, tilsætter løg , hvidløgog krydderurter eller krydderier
Og der findes MANGE små retter, som kan bruges til tapas. Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Dejen ligger allerede på noget bagepapir, men det bliver jo for småt, når man ruller dejen større - derfor skal dejen over på et nyt større stykke bagepapir
Løget må gerne være i små tern, hvor hvidløgsfeddene skal hakkes helt fint. Fremgangsmåde. Suppen serveres med en god klat cremefraiche eller lignende og et drys hakket persille, purløg eller andet grønt drys
Skær brødet i små firkanter og dryp med olie. et daggammelt brød til croutoner. Tag bradepanden medtomater ud af ovnen og hæld det hele op i gryden medløg
Mine pitabrød var blevet lidt for småog tykke, så de kunne ikke rulles rundt om fyldet. Pitabrødet kræver lidt finpudsning og næste gang må vi jo forsøge os med, at lave det rigtige gyroskød