Krustader er små, sprøde butterdejsskåle, som er gode til delikate appetizere. Du kan bage dem selv, hvis du har et krustadejern, eller rettere sagt koge dem, for de bliver kogt i olie, men det er helt sikkert meget nemmere at købe dem
Kjøleskapskald i små tulipanformede glass, hvor temperaturen. - Akevitt kan være et fantastisk følge til både norsk tradisjonsmat og utenlandske delikatesser
Der er flotte billeder af alle de færdige retter samt af arbejdsprocessen. For øvrigt kan jeg bredt anbefale bogen, da der er mange delikate og ukompliceret hverdagsretter, som ikke tager mere end 1 time at lave. cherrytomater på stilk4 store tomater1 frisk rød chili (nøjes med at lave en halv hvis den er stærk)4 fed hvidløg2 små rødløg4 spsk. 2 små rødløg
De fire små snacks bestod af friteret grønkål i en slags orly dej. Det, der må betegnes som aftenens hovedret, var denne delikate servering med supermørt højreb
De fire små snacks bestod af friteret grønkål i en slags orly dej. Det, der må betegnes som aftenens hovedret, var denne delikate servering med supermørt højreb