Du kan også forme dejen til boller eller småbrød, hvis dette er at foretrække. Egentlig blev disse basser kreeret tidligere idag, fordi jeg for det første havde tidligere fri fra skole, for det andet fordi jeg havde en ustyrlig lyst til at bage, for det tredje fordi jeg havde endnu mere lyst til at eksperimentere OG lave brød samtidig, og for det fjerde fordi vi her i aften får besøg af svigerforældrene, som kommer til mad, hvor der gerne lige skal være lidt brød til også
Dette brød opfandt jeg, for at få brugt resterne fra min ostepizza den anden dag. Det gør ikke spor at den er ujævn og bulet – det skal den være – det er en del af charmen ved foccacia – det er sådan lidt rustikt i udseendet
Lav små huller i dejen og fordel kryddersmørret i dem. Forleden dag skulle vi bare have noget nemt - jeg lavede tomatsuppe med den her dejlige foccacia til -inspireret fra arla
Lav små huller i dejen og fordel kryddersmørret i dem. Forleden dag skulle vi bare have noget nemt - jeg lavede tomatsuppe med den her dejlige foccacia til -inspireret fra arla
), der blev lavet knækbrød af kerner, desuden blev der lavet Foccacia med havsalt og timian (mmh. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
Resten er grillet aubergine, fiskefrikadeller og et lækkert foccaciabrød. 1 spsk olivenolie ½ mango 1 avocado 1 tomat ½ lille rødløg ½ chili 1-2 spsk citronsaft 1 lille håndfuld frisk basilikum Skræl mango og avocado og skær dem i små tern
Imens kan du også hakke løg, hvidløg og chili i små stykker. Det kunne være alt muligt, men jeg vil her tillade mig at reklamere aldeles skamløst for min kærestes fantastiske foccacia med ost opskrift
Det er måske bare nogle grønsagstoppe, spinat, lidt salat, radiser, små spæde kartofler og selvfølgelig en masse urter som allerede er væltet op ad jorden