Hak hvidkål og gulerødder i små stykker og svits dem med i blandingen. Forårsruller. Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir
Alt bliver gjort klar og hældt, lagt, puttet i små skåle og på fade og sat på bordet. Vietnamesiske forårsruller bliver også kaldet friske forårsruller
Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Når det hele har fået et pap minutter på panden, slukkes den, og i små mængder fordeles det i de vædede forårsruller (en how-to-guide står på pakkerne)
Skær gulerødderne i tynde strimler, snit hvidkålen og skær peberfrugten i små tern. I sidste uge lavede min studiepiger og jeg hjemmelavede forårsruller
Pil løgene og skær dem ud i små stykker og steg dem ved middel varme i lidt olivenolie i en wok. Disse lækre forårsruller vil jeg anbefale jer at prøve
De tre små retter som vi fik til aften var alle med til at få ryddet lidt ud i køleskab og fryser. Køleskabet bød også på en rest af den spicy dip fra sidste uge, hvor dippen var tilbehør til de friske forårsruller
I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Kål skæres i fine små strimler. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Kål skæres i fine små strimler. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Det er især en favorit sammen med andre små retter, når der kommer gæster. Du kan sagtens lave peanutsaucen til andet, fx som dressing til salater, til friske forårsruller eller som dip til grøntsager
Couscous bliver ofte slået i hartkorn med bulgur, og korn er det da også i begge tilfælde, men hvor bulgur er tørrede, knækkede hvedekerner, er couscous fremstillet af pastadej lavet på durumhvede, som er formet som små korn