Tapas – et andet ord for småforretter – er festligt og lækkert og er egentlig enkelt at servere. Når gæsterne kommer, kan de forsyne sig af de små lækkerier og drikke godt øl eller god rødvin til, samtidig med at der snakkes inden man går til bords
Bloggen skal formidle både små og store projekter, der kan laves af alle. Jeg har lavet dem lidt mere elegante end originalen og lavet dem om til en slags tapas ret, som er perfekt til forret eller en lille snack-kanapé
Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næste tid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som også vil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas
Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Blinis er oplagt, at servere som forret eller som tapas sammen med andre små lette retter. Jeg har lavet disse blinis som små spinatpandekager og toppet dem med blandt andet farverig hummus, cashewcreme, artistokcreme mm
Evt overskydende fars steges til små deller. Jeg lavede dem som hovedret, men de kan fin bruges som forret i en lidt mindre tomat, eller som en tapas i en endnu mindre tomat
Populær restaurant beliggende i en af de små hyggelige gader i det gamle Palma og tæt på havnen. Af forretter vil jeg specielt anbefale tun tateren og hovedretten mallorcinsk lam
Vandrer man ned gennem byens små, smalle og hyggelige gader, møder man, over for det nationalhistorie museum, en skøn, lille, rustik vinbar, som ikke blot gør en dyd ud af sine sommelierer, men som også gør en dyd ud af at præsentere det bedste af det bedste hvad angår tapas og småretter, som favner både italienske, spanske, japanske og luxembourgske traditioner
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed