Man tager simpelt hen de grøntsager, man har ved hånden, og skærer dem i små terninger, koger dem i en god grøntsagsbouillon, tilsætter løg , hvidløg og krydderurter eller krydderier
Fetaen fordeler sig i både store og små stykker. Det er i hvert fald sådan jeg har det, især med kødretter, som simpelthen bare ikke er min spidskompetence
Rettensmåsnurrer under låg til kødet er mørt. I de små skåle er der. Man kan tilsætte flere eller færre retter og udskifte med andre indonesiske retter efter eget valg
Det gør det måske ikke til verdens pæneste ret, men når nu smagen sidder i netop stænglen, og den ikke forsvinder, selvom buketterne er store i stedet for små, ja, så gør det altså ikke mig noget
købe en masse småretter med hjem til aftensmaden. Vores nepalesiske madbod med nogle sjove, små vafler af – vist nok rismel – med rødbede-snask inden i
Skær kartofler, gulerødder og tomater i små tern. I Indien er der rigtig mange vegetarer, så alle de her indiske kødretter er overvejende kommet til os i den vestlige kødædende verden
Det er vigtigt at bruge retsmå glas, så stivner geleen bedre. Skyld og skær æbler i små stykker. Geleen kan også bruges som tilbehør til kødretter eller i en lækker rødkålsalat
små kartofler til i morgen mens du tilbereder dagens ret. Ris, ros, ideer, spørgsmål osv. Ugens menu består derfor af forårets og sommerens frugt og grøntsager, salater og lette kødretter
På barerne rundt omkring er der fyldt med mennesker ved de små barborde på fortovene, som står med en fadøl i hånden og hygger sig efter en lang arbejdsdag
Gå på opdagelse i de utallige små gader og oplev de mange gamle og smukke beygninger, krakkelerede facader, fine forhaver og den evige udsigt over vandet
Jeg syntes det var en fornøjelse af "slippe for" den klassiske hovedret med tungt kød, kartoffel og en grøntsag, og i stedet kunne vælge lidt af hver - småt men lækkert
Jeg elsker, at købe dagfriske æg med små dugn på fra store skåle ved staldboderne. Rigeligt hvidløg, tørret middelhavs oregano(ja middelhavs det smager anderledes, end det der er dyrket i Danmark), god olivenolie, rosmarin, citronsaft, salt, peber, salt, peber og hvis man er modig lidt kanel(der er ofte lidt kanel i græske kødretter)