Små kogte kartofler med citron og persille opskrifter

Rullesteg af lammebryst med persille og citron

Rullesteg af lammebryst med persille og citron

Opvarm herefter olie på panden, og skær brødet i helt små tern, som steges sprøde og gyldne deri. sukker) og syltede citronerogmed knuste kartofler vendt med purløg, fløde, lidt sennep og en smule salt
Kikærtesalat

Kikærtesalat

Skær løget, agurken, peberfrugten og osten i små tern. Kikærter fås tørrede på pose eller kogteog i lage på dåse
Stegt hornfisk vendt i rugmel

Stegt hornfisk vendt i rugmel

sennep ½ dl olie salt og peber Fremgangsmåde Hornfiskene vendes i rugmel og krydres med salt og peber
Grønne tacos!

Grønne tacos!

Forbered alle ingredienserne og sæt dem på bordet i små skåle så alle kan “bygge” deres helt egen yndlings taco
Spicy græsk-inspirerede kødboller

Spicy græsk-inspirerede kødboller

Farsen formes til små kødboller og steges enten på en pande eller i ovnen. Det at vi har fået Oskar har egentlig ikke ændret meget i forhold til vores mad, men der har i det samlede hele nu nok sneget sig mere ris, pasta ogkartofler ind
Citronkylling i rømertopf

Citronkylling i rømertopf

Her stod suppen ogsmåkogte hele natten til kl. Mens kyllingen blev tilberedt i ovnen tog vi på noglesmå indkøb og da vi kom hjem var det blevet tid til at fjerne låget på rømertopfen og stille ovnen på interval grill for lige at give den det sidste
Cremet blomkålssuppe med sprødt bacon

Cremet blomkålssuppe med sprødt bacon

Skræl kartoflerneog skær dem i små stykker. En håndfuld små buketter gemmes og ligges til side. Tilsæt kartoflerne, hvidløg, stokken fra blomkålen og de resterende blomkålsbuketter
Mad fra Libanon.

Mad fra Libanon.

Faktisk så er det en nem udgave af små "osteboller" kaldet shanklish, som er drænet yogurt rullet til små kugler med tomat, løg og forskellige krydderier
Fyldte vinblade

Fyldte vinblade

Sådan foldes bladene, og lægges så de holder på hinandenResten af fyldet i tomat, courgetter eller små pebreIngredienser

Mustafas Gemüse Kebab

Skær tomater og agurk i små tern. Snit løg, rød og grøn peber, champignons, kogtekartofler. Vend sammen og smag til med salt, peber, citron

Kulinarisk kalender den 17. december

det i små terninger. Tunge smager meget godt med nye kartoflerog persillade –hakket. syrlige dressing på salaten og en fed creme til kartoflerog lever

Kartoffelsalat med ærter og persille

Vend kartoflernemed sennep og kapers og herefter krydderurtepestoen. Kom persille, estragon, hvidløg, citronsaftog olivenolie i en blender

OPSKRIFTER UGE 8

Form farsen til små kugler og steg dem på en pande. Tilsæt de kogte grøntsager med timianblade. Flødekartofler