Tilsæt marcipanen. 150 gram groftrevet marcipan. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. 150 gram groftrevet marcipan. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
skær marcipanen i små stykker tilsæt flormelis og æggehviden lidt af gangen,. marcipan. marcipan. sprøjt massen ud på en bagplade med bagepapir, til kager på en diameter på 4 cm
Sørg for at skære den ud i tilpas små stykker, så de passser til størrelsen på de små petitte kager. Her bor de små basser, indtil de skal nydes til en god kop kaffe eller the
Riv marcipanen i og pisk lidt mere. Kagecremen kan sagtens også laves dagen i forvejen, det bliver den faktisk rigtig god af - men fløden skal vendes i på dagen, hvor kagerne skal serveres
Opskriften på bunde er egentlig en opskrift op muffins fra et gammelt hæfte fra Odense Marcipan - en opskrift, som jeg altid vender tilbage til, for den er bare super god
smelt noget hvidt chokolade evt i en chokolade smelter, kom det en lille sprøjtepose og klip et meget lille hul og tegn nogle små streger og pynt med frysetørret hindbær på toppen
Pynt med et par små rabarberblade. Overtræksmarcipan. Ælt ingredienserne til marcipanovertræk sammen. Rul marcipanen tyndt ud på et bord drysset med flormelis
Start med at ælte marcipanen sammen med flormelis, citronskal og hindbær. Disse er lavet i små mundrette bidder og har et strejf af hindbær og citron, hvilket komplimenterer den ellers lidt søde kage godt