Steg små firkantede, lidt tykke rösti eller steg dem runde og tynde – eller som frikadeller. Normalt er en rösti en tynd ”pandekage” af revne kartofler
Den indeholdt et lille stykke hindbærtærte, et stykke tung og lækker brownie og en pandekage, foldet pænt, serveret med hindbærmarmelade, alt serveret med små kugler vaniljeis og pyntet med frysetørrede hindbær og lidt spiselig guldstøv
Et godt tip fra mig er ikke at gå ind på de restauranter, der ligger de mest turistede steder, men i stedet finde de hyggelige spisesteder på små gader
) fyldt med grønt og små stegte kyllingestrimler. Marinerede grillede rejer, grillede grøntsager, fx friske asparges, peberfrugt og squash eller som her broccoli og blomkål + en god salat, fx grøn salat med melon og mynte
Derfor har jeg her lavet små firkantede rösti i stedet for de normale store pandekager. Jeg har valgt at blande kartofler og rødbeder og at servere röstierne med marinerede squash
Er så småt gået i gang, og i indlægget her har jeg valgt nogle stykker ud at vise jer. Tilbehøret var tomatsalat med feta, bønnesalat med bacon, sautë af grøntsager, marineredekartofler og svampesauce
Jeg lod mig inspirere af opskriften fra Minimalist Baker, jeg lavede dog mine egne små justeringer. Fordel de marinerede kokosflager på en bageplade beklædt med bagepapir
Skær aubergine-kødet i små tern. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler
I stedet for pasta, ris eller kartofler, vil jeg hellere spise en salat med lækre, lette, friske grøntsager og bønner, som giver en god mæthedsfornemmelse og ikke mindst masser af vitaminer, mineraler, protein og sunde fedtsyrer til min krop
Et halvt broccoli, skåret ud i små bundter. Jeg har eksperimenteret lidt med bagte kartofler, og nu er jeg kommet til en løsning, jeg synes fungerer rigtigt godt
Servering der var en af de to retter der smagsmæssigt imponerede mest var denne kartoffel ret med en bouillon af vintergrøntsager, kartoffelbånd, sure perler og en stegte kartofler af en sort jeg aldrig har set før og så dildolie
Div små tomater, ovnbagte kartofler og broccoli med marineret tofu. Tofuen skar jeg i strimler, og marinerede dem med vand, soya, ketchup, karry, hvidløg, paprika, salt, peber og spidskommen