350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. Vend 2/3 af rabarberne i dejen og kom det i en beklædt springform 20-22 cm. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Skyl de friske rabarber og hak dem i små tern. Pisk fløden let til den laver små toppe. Hæld rabarber, vand, estragon og halvdelen af sukkeret i en gryde bring det i kog
500 gram rabarber. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Skyl de friske rabarber og hak dem i små tern. Pisk fløden let til den laver små toppe. Hæld rabarber, vand, estragon og halvdelen af sukkeret i en gryde bring det i kog
Endnu en himmerigsmundfuld hvor rabarber indgår. Rabarbermuffins. Hvis du ikke vælger at bruge af din dejlige rabarberkompot, så skal du begynde med at tilberede en kompot af
Skær rabarberne i små tern og bland dem sammen med sukrin. Nyd den her udgave med rabarber – jeg har plukket mine i egen have, hvilket kun gør den endnu bedre – eller se mine andre varianter her
Glutenfri blondies med rabarber – tung, konfektagtig, sød, syrlig og helt perfekt. Glutenfri blondies med rabarber eller hvid chokolade brownie med rabarber – kært barn har mange navne
Når den er afkølet, tilsættes smørret i små klumper og der piskes til alt smørret er brugt. Nu er det blevet rigtig sommer og tid til is og de lettere kager og desserter – men inden vi når dertil, får du lige en virkelig heavy chokoladesag