Asparges på grillentil forret med lidt laks er en klar sommer favorit, og Vilstrup familiens yndlings tilbehør, består af små sølvpapirs pakker med kartofler, havsalt og lidt olie
Træspyd. Træspyd. 600 g små rødbeder, kogte. 2) Form kødet tilsmå boller og sæt dem på fugtige træspyd. 3) Grill eller steg spydene på en grillpande i lidt olivenolie. 4) Kog de små rødbeder med skal i ca. 5) Fjern skallen og skær rødbederne i små tern. 8) Servèr sammen med de grilledespyd 4 personer
Form farsen tilsmå aflange bøffer og kom dem på spyd. Bland alle ingredienserne tilokse-grillspydene (jeg brugte en røremaskine, men det kan også sagtens gøres i hånden)
Fremgangsmåde. Det er en tilberedningsmetode, hvor kød trædes på et spyd, hvorefter det bliver langtidsgrillet, mens det roterer – som regel – lodretstående
Man har ikke rigtig lyst til at stå og koge i et køkken indenfor når det er så varmt. (Spaush og tomat kan sagtens kommes på også, tomat bliver bare meget skrøbelig)Kom tingene skiftevis på spyddene, så der er fire ensartede spyd