Skær de stegte kyllingebryster i små tern. Grove pesto snurrer / Grove pølsehorn med gulerødder og solsikkekerner / Ovnbagte samosa med søde kartofler og ærter
Fremgangsmåde. Dyp spiseskeen i det stegte smør, så farsen lettere slipper. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartoflermed “fin” skræl
Løget skæres i meget små stykker, kartofler og løg blandes sammen med dressingen. Fremgangsmåde. Dyp spiseskeen i det stegte smør, så farsen lettere slipper
Da jeg blev mor, huskede jeg tydeligt, hvordan de små. stegte asparges og lidt friske krydderurter. ristede kartofler, svampesovs og skiveskåret seitan til hovedret
Skær avocadoen i små tern og vend dem forsigtigt sammen med citronsaft og de øvrige ingredienser. Hæld saucen i en varm skål og server den sammen med ribeye steaks, mangosalsa og kartofler
Skinstegt torsk og stegte tigerrejer på bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild
Egentlig er det nøjagtigt som med brunede kartofler – bare uden kartofler og med gulerødder. Skyl gulerødderne, og læg dem i karamelmassen med det vand, der følger med efter skylningen