Start med at røre gær ud i mælk og tilsæt derefter sukker, salt og kardemomme. Riv marcipan groft og rør det sammen med det groftrevne æble, smør og sukker
Skær æblerne i små tern. Perlesukker. Tilsæt sukker og æg. Opskriften giver 2 kringler. 25 gram sukker. 200 gram sukker. 2 spsk sukker. Kog æblerne med sukker og kanel i 10 minutter. Pensl med æg, drys sukker og mandler på og lad hæve i 2 timer. 25 gram sukker. 200 gram sukker. 2 spsk sukker
Vand gær, sukker, salt, øg smør skåret i små stykker blandes sammen, og står og forhæver i 20-30 minutter, alt afhængning af om dine ingredienser komer direkte fra køleskabet. Imens laves rabarber kompotten ved at skære rabarberstykkerne i 2 cm bidder, blande dem med sukker, vanile og citronskal, og sætte dem i ovnen ved 180° i 20 min. Kringlen pensles med sammenpisket æg, hakkede nødder og sukker, og stilles til hævning i 15-20 minutter. Kringlerne bages herefter ved 220° i 14-17 minutter, under et vågent øje
Den laver hun på nogle opblødte svesker, som koges med et æble skåret i små stykker. Bland mel og sukker i en skål, der er stor nok til at dejen kan hæve
Skræl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i små tern. Tilsæt sukker, salt og æg og rør godt sammen. Fordel marcipan, æble, kanel og sukker midt på dejen
Fremgangsmåde. sukker. Ingen jul uden julekringler. Riv marcipanen eller skær den ud i små stykker. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Fremgangsmåde. sukker. Ingen jul uden julekringler. Riv marcipanen eller skær den ud i små stykker. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Des store ruller du ud til noget der minder om pølsebrød, mens de andre skal rulles ud til lange pølser, som er tykkere på midten end i enderne, og som formes som småkringler
Blød margarine røres med sukker og fordeles mellem de fire stænger. Da det så kom tid til at bage den, skulle de to kringler ind ved høj temperatur og derefter skrues ned
Hvedemel, sukker, citron skal og salt blandes i. Blandes med sukker og kartoffelmel. Den var bare meget sød, så næste gang vil jeg skære ned på sukkeret som planlagt ovenfor