Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Skær hver skive brød i ca. Smør hver skive brød med lidt af dressingen, og kom lidt rucola ovenpå. 6 skiver hvidt brød. 120 g parmesanost i flager eller små ternDressing
(Hvis du, som jeg, bliver bidt af disse småtapas banditter, vil jeg anbefale at købe en billig pastamaskine som min, fordi man bliver træt i håndlede og skuldre af at rulle brødene så flade)
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, småknækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Well, well, her får I så den ene af kreationerne, nemlig småbulgurbrød m. Brødene er lækre i sig selv som "gnavebolle", men ville også egne sig helt perfekt på et tapas/ta'sev bord med noget godt pålæg til
vandBland først grahamsmel, ølandshvede og salt og kom så små skiver smør ned i melet. Jeg er i hvert fald overbevist om, at disse basser skal med til oste-tapas på fredag, hvor jeg skal have brød/kiks/knækbrød med
Til gengæld var det super smukt, frisk og veltillavet mad i fine små skåle. Lige ned til søerne ligger Cafe Livingstone, som jeg for første gang prøvede for nogle måneder siden med deres bland selv tapas koncept til aftensmad