Anyways, der altså småkager her med marcipan, vanilje og SMØR. Marcipan småkager. Marcipanen fik jeg brugt hurtigt til en masse ting, som jeg aldrig fik taget billeder (mest fordi jeg bare kom til at æde den stykke for stykke, men tys tys med det)
Lav småkagernemed en spiseske, ikke for store ej heller for tykke. Min kære veninde har efterspurgt nogle sprøde småkager, og endelig er der lykkedes mig at lave nogle
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Og så blev det pludselig svært, – fordi jeg har jo ikke lyst til bare at gentage mig selv, år efter år, og byde på den samme honningkage eller de samme småkager igen og igen
Normalt er jeg slet ikke til småkager som disse. Jeg skulle egentlig bare have drikkevare og værtindegave med, men jeg måtte bare have et eller andet med og hvad er mere mormor end vaniljekranse
Basisopskriften er fantastisk til at lege videre med. Rosiner og mandler. Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul