Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
Denne var mør og blød som smør – kunne skæres med en gaffel. Som tilbehør var der ovnbagte kartofler, auberginesalat, halve bagte hvidløg og en god flaske rødvin
Lad være med at pille dem, for så tager smørret stadig smag, men løgene branker ikke. Smør. Opvarm to pander ved jævn til hård varme med de hele fed hvidløg på
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflernemed olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Smør til bruning. Medkartofler i persillepesto og hvidkålssalat. Til kartoflerne skal man bruge. Hvad skal man lige stille op med sådan en for at gøre den til noget særligt og ikke helt traditionel
Opvarm smør på en pande ved jævn til hård varme i selskab med hele fed hvidløg. Når smørret er bruset af smider du svampene på, og steger dem med en omrøring eller to undervejs
Smør dejen med ketchup som ovenfor. Smør ketchup på pizzadejen og læg svampene på i et pænt mønster. Du kan vælge svampefyldet (kartoffelfyldet er ikke så velegnet) - eller du kan bruge en blanding af svitsede løg, hvidløg, spinat og hytteost smagt til med reven muskatnød, salt og peber