Kagen består af chokolade sponge cake bunde, med skildpadde-palmin smørcreme som fyld og opsmurt med chokolade-palmin smørcreme, efter fødselsdagsbarnets ønsker
Inden under alt uhyggen finder man. Resten af pynten af lavet af fondant/marcipan. 250 g sort fondant. 1) Rul den sorte fondant ud, så længden og højden passer til din kage. 2) Pisk blødt smør, flormelis og citronsagt sammen til en smørcreme. 3) Rul først fondantkanten rundt på kagen. 200 g orange fondant eller marcipan. 100 g brun fondant eller marcipan. 1) Form så godt som muligt græskar og blade af fondanten/marcipanen
Inden under alt uhyggen finder man. Resten af pynten af lavet af fondant/marcipan. 250 g sort fondant. 1) Rul den sorte fondant ud, så længden og højden passer til din kage. 2) Pisk blødt smør, flormelis og citronsagt sammen til en smørcreme. 3) Rul først fondantkanten rundt på kagen. 200 g orange fondant eller marcipan. 100 g brun fondant eller marcipan. 1) Form så godt som muligt græskar og blade af fondanten/marcipanen
Let smørcreme. Det er hér, at jeg tydeligt mærker at jeg har min baggrund indenfor design og arkitektur, hvor man lærer (på Kunstakademiets arkitektskole) at arbejde efter denne metode
Det alle kanter og resterne jeg har skåret fra i lagkagebundene i gennem tiden, og så smidt i fryseren, som jeg har hældt resterne af hindbær- og appelsin-pure i og lige en anelse smørcreme der var til overs fra opsmørning af kagerne, samme med en masse chokolade-baileys, til det smagte godt, og havde en god konsistens til at forme
til opsmøring af kager inden overtræk med fondant og marcipan. PSC (palmin-smørcreme) bruges f. Er du som jeg heller ikke så begejstret for den "rene" smørsmag, så er denne opsmøringscreme et godt alternativ til den almindelige smørcreme
Du kan også bruge cupcake topping som fås i handlen hvis du ikke er til smørcreme, den er helt hvid, og den erstatter så smør og sukker i ovenstående opskrift
Kanterne bliver fint afsluttet med RI eller diverse smørcreme. To kursuser jeg virkelig har glædet mig til, men okay jeg skal da til hyggedag inden længe i Klarup ved Ålborg
Smuldr kagen i meget fine krummer, rør den med smørcreme, syltetøj eller lign. (det er en god ide at dyppe pinden i smeltet chokolade, inden man sætter den i, så sidder den bedre fast)