Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Den typiske opskrift man ser på smørcreme er 100 gram flormelis der piskes sammen med 100 gram smør og så smelter chokolade i
Smørcreme. Før smørcremen smøres på kagen, er det en fordel at kagen har stået ca. 2) Smør hele kagen (både top og sider) op med et jævnt lag smørcreme
1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en. 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en
Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Den smager virkelig godt, kagen bliver ikke tør (heller ikke efter et par dage på køl) og smørcremen smager så vanvittigt lækkert af let saltet karamel
Da det er begrænset, hvor mange romkugler lavet af bunde og smørcreme man kan få afsat, står valget tit mellem at smide en masse ud eller fryse det ned, med håb om, at få det brugt inden for den nærmeste fremtid
Sådan bruger du resten af din smørcreme. Det kan fx være en rest smørcreme eller noget af din chokoladeganache, som du ikke fik brugt og nu ikke nænner at smide ud
Chokoladesmørcreme. Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Chokoladekage. Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af