Smørcreme opskrifter

Chokolade smørcreme

Chokolade smørcreme

Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Den typiske opskrift man ser på smørcreme er 100 gram flormelis der piskes sammen med 100 gram smør og så smelter chokolade i
Opskrift på palmin smørcreme

Opskrift på palmin smørcreme

Der findes et væld af muligheder når det kommer til opsmøring, men en af de mest populære er palmin smørcreme
Chokolade cupcakes med chokolade smørcreme

Chokolade cupcakes med chokolade smørcreme

1 lille portion chokolade smørcreme. 1 lille portion chokolade smørcreme. 100 gram smør, blødt eller smeltet2 æg200 gram sukker200 gram mælk2 tsk vanillesukker
Opskrift på chokolade-palmin smørcreme

Opskrift på chokolade-palmin smørcreme

Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Leg med tyller og smørcreme

Leg med tyller og smørcreme

Da det er begrænset, hvor mange romkugler lavet af bunde og smørcreme man kan få afsat, står valget tit mellem at smide en masse ud eller fryse det ned, med håb om, at få det brugt inden for den nærmeste fremtid
Brug din overskydne smørcreme – til vafler!

Brug din overskydne smørcreme – til vafler!

Sådan bruger du resten af din smørcreme. Det kan fx være en rest smørcreme eller noget af din chokoladeganache, som du ikke fik brugt og nu ikke nænner at smide ud
Maltesers kage

Maltesers kage

Chokoladesmørcreme. Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Chokoladekage. Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af