Smørrebrød æg og rejer opskrifter

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Rejer tages op af fryseren oglægges i køleskabet inden sengetid, da de tager ca. Når man laver smørrebrød, kræver det god forberedelse ogplanlægning
Stjerneskud

Stjerneskud

Det er et stykke smørrebrød eller måske snarere en frokostanretning eller en forret. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Vi spiser ofte rugbrød, ognogle gange forkæler jeg os lidt og laver smørrebrød. Smørrebrød. I det her indlæg har jeg samlet ideer til mad, som vi selv synes, er rart at spise i varmen, både fordi det er relativt hurtigt at lave og/eller kan forberedes lidt på forhånd, så det er mere eller mindre klar, når appetitten endelig indfinder sig

Æg & rejer - new style

På rugbrød, som smørrebrød, i salat, i tærter og til buffeter. Mmh, ægogrejer. Bland ægog hvider med mælk, champignoner og krydr med salt og peber

Karsten Kroman: Jeg elsker smørrebrød!

Blandt Karstens favoritsmørrebrød er Dyrlægens natmad, ægogrejer, oksebrystfilet og leverpostej, men alt sammen kun hvis det er lavet af ordentlige råvarer og, ikke mindst, hvis alle ingredienserne er hjemmelavede
Rugbrødsmadder

Rugbrødsmadder

Smørrebrød behøver ikke (udelukkende) være de samme gamle danske travere, så her er en hurtig præsentation af nogle varianter jeg lavede til en frokost for nylig, til fri inspiration

Æggestand

4 æg2½ dl mælk½ tsk salt. 4 æg. 2½ dl mælk. ½ tsk salt

Maddagbog v.2

smørrebrød med ægogrejer. Jeg har markeret nogle af retterne med SÆSON, og det betyder, at det er retter, der i udpræget grad er baseret på varer, der er i sæson for tiden