Når det er smeltet tages det af varmen og det resterende chokolade røres i, indtil det er flydende. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
8 spsk nutella 10 chokoladefrøer, små creme skildpadder eller anden chokolade med karamelcreme. Lignende IndlægBløde og lækre Chocolate Chip CookiesNutella Raw Cupcakes (Paleo + GF)Nutellafyldte chokoladecupcakes med hindbærfrostingSelleristænger med flødeost & urterCheesecake med ripsgelé og hindbærRugbrødschipsHjemmelavede Ferrero RocherSkildpadder med karamel og rom 110 g
Varmes op til kogepunktet indtil chokoladen er smeltet. 8 store skildpadder. 8 store skildpadder. Både toblerone-, skildpadde-, og dumlecreme er noget jeg har fundet ud af der hitter - de alle sammen er ca
Pisk den lune chokolade i "æggesnapsen" mens der røres og tilsæt hakkede skildpadder. 3 hakkede skildpadder. Chokoladekant kan laves ved at smøre smeltet chokolade på 2 strimler bagepapir og sætte på kanten – så hænger det automatisk fast på den frosne is. 3 hakkede skildpadder