Hmm, af erfaring råder jeg til at lægge et stykke bagepapir under. Imens laves smuldredej af. Det er æbletid, så selvfølgelig skal vi have æblelækkerier med
Sådan gør jeg altid medsmuldredej. Til smuldredejen. Konsekvensen af det hele idag blev så, at jeg dels samlede nedfaldne blommer, dels plukkede modne blommer, og da jeg kom hjem gik jeg i gang med at bage
Bland resten af smuldredejenmed mandelflager, og drys blandingen over æblemosen. Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den Store Bagebog 3, Året Rundt”. 125 g brun farin eller rørsukker. 125 g brun farin eller rørsukker
slør”, bagt smuldredej eller knuste småkager, mulighederne er mange. Men man kan også lave det med tvebakker, æblekagerasp, rugbrød ristet i farin aka “Bondepige m
• Rør de øvrige ingredienser til smuldredejen grundigt sammen. Frederik og jeg afholdte madklub i sidste uge, og til dessert serverede vi æblecrumble med creme fraiche