Der laves en smuldredej af. Server med Creme fraiche. æg, mel, havregryn, rugbrød smuldret, rørsukker, kokos, smør eller plantemargarine, og måske en rest marcipan revet i
Crumble ( smuldredej). Drys med sukker, hvori vaniljekornene er blandet i, og rør det godt rundt. Hvis man spiser mange rabarber, bør man neutralisere oxalsyren med kalciumklorid eller “non oxal”, som det ofte kaldes, for at undgå at oxalsyren tager kalcium fra kroppen
Så skal smuldredejen drysses over æblerne og tærtes skal bages. Smøret smuldres sammen med mel, havregryn, sukker og nødder, til det minder lidt om groft rasp i konsistensen
Smuldredejen fordeles over tilsidst. Æblerne skrældes og skæres i både, de blandes med de optøede solbær med saft med det samme, så æblerne ikke bliver brune
frugt medsmuldredej. Frugt krydret med kanel, bagt i ovnen med et låg af mandleroghavregryn. Her er en lækker morgenvaffel - eller dessert, med skyr, æg, havregryn, banan og vanille