Der laves en smuldredej af. Server med Creme fraiche. æg, mel, havregryn, rugbrød smuldret, rørsukker, kokos, smør eller plantemargarine, og måske en rest marcipan revet i
Rabarberkagen her er en såkaldt crumble-kage – altså lavet medsmuldredej. Skær smørret i mindre stykker, og kom det i en skål sammen med rørsukker, mel og havregryn
Bland sukker, mel og gryn og smuldrer smørret heri, til du har en ensartet smuldredej. Og med efterårslignende vejr på den anden side af vinduet var valget oplagt
Crumble ( smuldredej). Hvis man spiser mange rabarber, bør man neutralisere oxalsyren med kalciumklorid eller “non oxal”, som det ofte kaldes, for at undgå at oxalsyren tager kalcium fra kroppen
Sådan gør jeg altid medsmuldredej. Til smuldredejen. Konsekvensen af det hele idag blev så, at jeg dels samlede nedfaldne blommer, dels plukkede modne blommer, og da jeg kom hjem gik jeg i gang med at bage