Så var det jeg kom i tanke om den lækre æblekage med kanel og smuldredej. Nem æblekage med smuldredej 2015-11-09Preparation Time 10mCook Time 30m Total Time 40mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) ca
Æblekage med smuldredej – Smuldredej er en af mine favoritter når jeg skal lave kage. Det er nemt at have med at gøre, og du kan variere fyldet i det uendelige – frisk frugt, henkogt frugt, ja, og smuldredejen kan også varieres i smagen med mandler, nødder osv
Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblebådene i et smurt tærtefad, og drys kanel over. Ælt smør, sukker, mel og havregryn sammen i en skål, og smuldr dejen over æblerne
Smuldredejen. Fordel smuldredejen over rabarberne. Til 6 personer 500 g rabarber lidt smør til at smøre fadet 1 spsk sukker 2 spsk kartoffelmel Smuldredej 2 dl hvedemel 125 g smør 3 dl sukker
Forleden fik vi en skøn æblekage med smuldredej som af slutning på en god middag. Smuldredej. Smuldredejen kan laves på en blender eller en food processor, skær smørret i mindre stykker og bland det med havregryn, mel og sukker
Der laves en smuldredej af. Varm æblekage. lækkert. altid. 4 personerPrincippet er, at du ser hvad du har, som vil kunne bruges, har du ikke det hele, bruger du mere af det du har