En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget
Blomsterne var tallerkensmækkere, hvori der sad en lille snegl. Tallerkensmækker og snegle. Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Synes, at weekenden flyver forbi, og ugerne snegler sig fremad. Nu er det efterhånden længe siden, jeg holdt fødselsdag, så det må være på tide at dele den sidste opskrift med jer
Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Dejen er faktisk den samme, som i mine ynglingskanelsnegle, men fyldet har jeg æbliseret. Rul dejen til en snegl, flyt den nænsomt over på en bageplade beklædt med bagepapir og læg sneglen i en ring, hvor enderne foldes ind i hinanden
I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
Den anden dag var jeg hjemme med 2 syge piger - så der blev hygget med 5-korns snegler og kanelsnegle hvor dejen blev piftet op med kanel, kardemomme og ingefær og fyldet blev piftet lidt op med chokolade