Der står iopskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
Vi kender alle kanelsnegle – men har I hørt om brunsvigersneglen. Sneglene. Det er en absolut himmelskopfindelse fra BRØD og efter et par forsøg og et meget tålmodigt smagspanel bestående af Ais og denne lækre dame, så er opskriften klar
Hver stykke rulles til en pølse og formestil s’er, snegle, keltiske kors mm. Vi er iskrivende stund på vej til København til en hyggeligfamilie weekend, så der bliverikketidtilbagning for mit vedkommende
Alm hvidt mel er lavet af den inderste del af kornet og set fra et bage synspunkt får man bedre mel af det inderste, vel samme princip som kun at spisemidten af sneglen…
Brug en spiseskefuldtil at smøre den eller de forme der skal bruges til at bage i. Der skal bages kanelsnegle, den amerikanskevariant, cinnamon rolls, som bages sammen i et fad på samme måde som f
straks i de smurte forme. Så besluttede at pifte den almindeligeopskrift på kanelsneglelidt op, og tilsætte revet æble ovenpå kanelfyldet og en æble-karamel glasur
Lumaca betyder snegle og lumaconi er også store snegle huse man kan fylde med hvad man har lyst til. Smelt smør i en kasserole, tilsæt melel og rør den godt rundt så der næsten formes en dej
Da jeg ikke helt havde forventet en så positiv respons på opskriften, er den lavet lidt på slum, så jeg ved ikke helt hvor meget fyld der skal til dejen, men denne rammer meget præcis (det kan være der er en lille klump dej tilovers, men så kan du forme den til en bolle i stedet, eller fylde den med mandel-kakao laget, som jeg garantere er mindstlige så lækkert
Jeg har set de her bacon ruller eller snegle, på en svensk blog og valgt at kalde dem roser – bare fordi det lignede de som ubagte – næsten på grænsen til det perverterede – bacon roser Man kan både lave roserne dobbelte og enkelte
Saftigesnegle med æble i dejen og kardemommeremonce Efterårsmånederne byder på massevis af skønne æbler, og så får jeg selvfølgelig meget lyst til at bage noget med æbler