Kanelsnegle smager altid dejligt, men jeg ville prøve med en anden slags fyld end den velkendte. Fyld. Det blev derfor den smagfulde kombination af æble og peanutbutter med et strejf af frisk citron
Fyld. Vi har stadigvæk mange æbler tilbage fra vores æbletur - og vi havde faktisk også lidt selv i haven - så jeg fik lyst til at prøve at lave æble snegle
Og læg dem op i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Fyld. Hvem kan ikke lide kanelsnegle. Glasuren blandes ved at komme flormelis i en skål og dryp med nogle dråber kogende vand, til den har den ønskede konsistens
Kanelsneglemed masser af dejligt fyld, en svampet dej og ingen tørre kanter. Dine tænder glider gennem de utallige lag af svampet kardemommedej og snasket kanelfyld
Fyld. Rør til sidst flormelis med kogende vand til en glasur og dekorer sneglene. De bedste kanelsnegle. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Smuldr smørret ud i melet og når det er helt fint grynet, samles det med de våde ingredienser. De er ret lette at lave, faktisk lettere end almindelige kanelsnegle, for det gør slet ikke noget at fyldet løber lidt ud