Asiatisk mad har utrolig mange goder at byde på, hvis man bevæger sig væk fra det friturestegte og tør og kaste sig ud i krydderier og grønsager man måske ikke helt har prøvet før, jeg indrømmer gerne at jeg i starten var en smugle skeptisk over at skulle blande ingefær og lime i min mad, men i disse retter hvor soja og lidt stærkere krydderier ofte inden går, for vi en perfekt sammensætning, af det salt, syrlige, stærke og søde og det pifter virkelig retterne op, så hold dig endelig ikke tilbage og prøv at kast dig ud i det asiatiske køkken
Kom ingefær, hvidløg, saften fra en citron eller line og sesamolie i en blender og blend. Vend nudlerne, grøntsagerne og dressingen sammen og drys med sesamfrø samt sesamfrø
Rør citronsaft, olie og soja sammen med ingefær. sojasauce. Super sundt, men husk endelig at hælde noget af dressingen over, når man har taget en portion, for ellers smager det ikke af nok - dressingen er virkelig essentiel og har en god smag
Peanutbutter røres sammen med soja, olie, chili og limesaft. 1 spsk soja. Dertil en dressing af A38 krydret med lidt friskrevet ingefær, gurkemeje og tørret koriander. 1 spsk soja
Kom sojasovs ved, rør grundigt rundt (sojasovsen vil “koge op”, blive fast i konsistensen og sætte sig som en lækker overflade på frøene) og drys så med den stødte spidskommen