Soja. ½ kg hvidkål. Smag til med soja, karry, salt og peber – pas på med saltet, da sojaen også salter. lidt med hånden, så der kan komme lidt saft ud – og ingefær, når kålen steges
Her vil jeg klart foreslå hoisinsauce, kinesisk soja og/eller chilisauce stærk eller mild. Alt bliver gjort klar og hældt, lagt, puttet i små skåle og på fade og sat på bordet
½ dl mayonnaise eller sojafløde (soja quisine). Fordel fyldet på kålbladene. Edamamebønner er smukt grønne sojabønner, som købes frosne i supermarkeder eller butikker med kinesiske varer
Mmm soja yogurt. Mmm, korn, linser, kål, porre og karry. Jeg synes det er lækkert med lidt syrlighed til den, så jeg har kommet nogle spsk’er soja yogurt ovenpå
Server med soja. ½ spidskål hoved. Vask kålen, og snit den i meget fine strimler. Anret i skåle eller stil frem i mange skåle så dine gæster selv kan fyld op
Fennikel giver salaten en god lakridsagtig smag, og går rigtig godt sammen med kålen og persillen. 1/2 spidskål. 1 tsk soja. 1) Gør fennikel og spidskål rene. 5) Rør dressing sammen af citron, balsamico, soja og olivenolie. 7) Kom salaten i en skål og slut af med at drysse med smuldret fetaost. 1/2 spidskål. 1 tsk soja
Kog gryden af med lidt vand eller soja, vend kålen i og tilsmag med havsalt, sort peber og citron. Løg i skiver, finthakket hvidløg, peber i tern, halve bønner, squash i tern og fint strimlet spidskål
Brug et stykke kål som smage-ske, så får du den rette smagskombination at dømme ud fra. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres