kerner - solsikke, græskar, hørfrø, etc. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
En sjat god honning. have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
En sjat god honning. have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Pensl med vand og drys kerner på. 14 boller a 100 gram. 1 tsk honning. 50 g solsikke kerner. Form ca 14 boller af 100 g , det gør at de er færdig bagte ens og samtidig. 14 boller a 100 gram 25 g gær. 1 tsk honning. 50 g solsikke kerner
gær røres det ud i vandet, hvis det er tørgær skal den blandes med melen. Så jeg smækkede en dej sammen til nogle koldhævede boller som så hævede natten over i køleskabet
Græsk yoghurt, gulerødder (kan også skiftes ud med squash) og solsikke kerner tilsættes. Sættes et lunt sted ca ½ time, derefter sættes bollerne på pladen med to skeer og drysses evt med kerner