Solsikke boller med honning opskrifter

Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

kerner - solsikke, græskar, hørfrø, etc. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet

Koldhævde boller med Chiafrø

En sjat god honning. have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Du kan godt bruge en almindelig femkornsblanding, men jeg ville gerne prøve at undgår solsikke og hørfrø som der jo ellers tit er i disse blandinger
Rugbrødspølsehorn

Rugbrødspølsehorn

Boller af rugbrødsrester. Dog kan jeg ikke tage hele æren for det, da det er bloggeren Mad med hjertet, som inspirerede mig til denne opskrift
Familiens favoritboller NU med Chiafrø

Familiens favoritboller NU med Chiafrø

En sjat god honning. have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Sprøde frokostboller

Sprøde frokostboller

Pensl med vand og drys kerner på. 14 boller a 100 gram. 1 tsk honning. 50 g solsikke kerner. Form ca 14 boller af 100 g , det gør at de er færdig bagte ens og samtidig. 14 boller a 100 gram 25 g gær. 1 tsk honning. 50 g solsikke kerner
Koldhævede boller uden snaskede fingre.

Koldhævede boller uden snaskede fingre.

gær røres det ud i vandet, hvis det er tørgær skal den blandes med melen. Så jeg smækkede en dej sammen til nogle koldhævede boller som så hævede natten over i køleskabet
Grov boller - langtidshævede

Grov boller - langtidshævede

Tilsæt müsli, grahamsmel og solsikkekerner og rør det hele godt sammen. Bollerne kan med fordel fryses og bruges i madpakken
Gulerods boller

Gulerods boller

Græsk yoghurt, gulerødder (kan også skiftes ud med squash) og solsikke kerner tilsættes. Sættes et lunt sted ca ½ time, derefter sættes bollerne på pladen med to skeer og drysses evt med kerner