kerner - solsikke, græskar, hørfrø, etc. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
have boller med til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Olie (rapsolie eller solsikke) til at friture i. Det skal du bruge til burgerbollerne (giver ca. Olie (rapsolie eller solsikke) til at friture i (brug det samme som der laves løgringe i
Solsikkekiks med græskarkerner og sesam. Paleo gulerodsboller. 4 spsk kerner, fx sesam, græskar, solsikke og hørfrø. 4 spsk kerner, fx sesam, græskar, solsikke og hørfrø
Jeg vil helst bage bollerne selv og selve arbejdstiden er ret lille. I pricippet kan de fleste bolle opskrifter bruges, bare husk at lave helt flade boller
Nemme, koldhævede boller. 100 g solsikkekerner. 3/4 dl smagsneutral olie, fx raps eller solsikke. 100 g solsikkekerner. 3/4 dl smagsneutral olie, fx raps eller solsikke