Skær skrællen af mangoen og skær den i tern. Top med mangotern og korianderdip. Johanne Mosgaard Ingredienser Valnøddefyld 200 g valnødder 100 g soltørrede tomater ½ økologisk appelsin Korianderdip 80 g opblødte cashewnødder 1 citron 1 håndfuld frisk koriander Lidt vand Til servering 2 små hjertesalathoveder 1 moden mango Fremgangsmåde Kom valnødder, soltørrede tomater, 3-4 spsk frisk appelsinsaft og lidt revet appelsinskal i en foodprocessor. 1 moden mango
Rul dem i kakaonibs, så kan du spise dem med god samvittighed, da det rå, sprøde, soltørrede granulat fra kakaobønnen hverken er forarbejdet eller indeholder tilsætning- eller konserveringsstoffer
Pizza med pesto, gedeost og soltørrede tomater. Den stod på friskbagte boller, blåbærpandekager, kokos-nutella og chiagrød med mango og kokos – de sidste tre kommer der snart opskrift på }
soltørrede tomater og urter, grillet rød peber, stegte shiitake svampe, oliven, fintrevet peberrod, rødbede, peberkorn, eller den spændende og lidt mystiske variant med mango og chili