Bagmanden skulle være en Paul Sommer. Hovedretten bestående af kylling i citron- og ansjosfløde. Hovedretten må I nøjes med billeder og kort beskrivelse af – og misundelsen kan i roligt finde frem, for det smagte godt nok godt
Der skal bruges eddike, og jeg brugte min egen hjemmelavede hyldeblomsteddike, som jeg lavede sidste sommer (hyldeblomster hældt over med eddike, that's it
En rigtig sommerret med and, som jo ellers tit bruges i julen. Hovedret. Krydr kyllingen med et valgfrit krydderi og salt og peber, og steg det på en grillpande uden tilsætning af fedtstof, til det er gennemstegt
Rugbrød med rødspættefileter og nyt grønt Lækker, let sommerret. Hovedret. Indbagt kylling En rest lyst, stegt kød – kylling, fisk, skinke eller lignende – lidt fromage frais og lidt ost, så har
Fordi jeg tog derned i sommer, og min kæreste er halv marokkaner. Til hovedret serverede jeg først en marrokansk salat og dernæst kylling med kikærter á la en slags tagine
Rugbrød med rødspættefileter og nyt grønt Lækker, let sommerret. Hovedret. Indbagt kylling En rest lyst, stegt kød – kylling, fisk, skinke eller lignende – lidt fromage frais og lidt ost, så har
Bornholmerne har altid drikkelsen med – det har før været øl fra Bornholm, men denne gang var det nu bobler til velkomstdrik og rosé i sommervarmen til maden