Lige for tiden er det lidt sparsomt med nye indlæg på bloggen, men det er jo sommerferie, og jeg tillader mig selv at slappe fuldstændig af og lade batterierne op efter et meget hårdt første år på kandidaten
Til daglig arbejder jeg på min næste kogebog og alt det, der følger med at have tre børn. I det følgende kan du se, hvad menuen tyspisk står på i min veganske børnefamilie
Måske har du allerede ferie, går og nyder sommeren, stikker tæerne i vandet. Først tre overnatninger i Bruxelles, så en enkelt i Brügge, som jeg kommer
I år har jeg færdiggjort min anden kogebog “Veganske fristelser,” som udkom i sommers. Men det endte med, at jeg trak mig fra projektet, fordi jeg følte, at det blev for overvældende og tidskrævende at springe ud som selvstændig restaurantejer, samtidig med at jeg har tre børn, hvoraf to af dem stadig er små
Måske har du allerede ferie, går og nyder sommeren, stikker tæerne i vandet. Først tre overnatninger i Bruxelles, så en enkelt i Brügge, som jeg kommer
-( Og ikke ligefrem sommervejr i temperaturerne heller, ih. arbejdet i weekenden og udsigten til alt det, jeg skal nå, hvilket i går fik stressen til at stikke sit grimme hoved frem
er sukker blandt de tre første ingredienser, bør du vælge et andet produkt. Her kan du også spørge værten, hvad der er på menuen, så du på den måde har en ide om, hvad du får at spise i løbet af aftenen, så du kan forberede dig lidt på, hvordan du bedst tackler din diæt uden at gå på kompromis med det sociale (og uden at medbringe Tupperware-bøtter én masse)
Jeg må se, om ikke jeg kan finde en lignende opskrift, så jeg selv kan lave denne herlige sommerret. Min favoritret denne aften var helt klart ærtesuppen