Frisk sommersalatmedfeta og oliven. Top op medfeta, oliven og syltede hvidløg. Her i grillsæsonen er det dejligt at kunne sætte en frisk salat med god smag på bordet
I dag får I opskriften på en rigtig sommersalat. Inspirationen kommer faktisk fra Rhodos og består af blandede salater, friskbælgede ærter, æbler, jordbær og saltet feta vendt med en frisk citron-jordbærdressing og toppet med karamelliserede, ristede hasselnødder
Vend det hele sammen med rucolaen, smag til med salt og peber, og kom feta på toppen. Ellers trækker saltet i fetaen væden ud af vandmelonen og gør salaten splattet
Der er bare ikke noget så smukt som sommersalater. 200 g feta (pukfeta er bare det bedste). 3) Smuldre feta (hvis pukfeta). 4) Fordel grøntsager, frugt, feta og græskarkerne over spinatbunden og server
Bland salat, blåbær, mandler, blomkål, abrikos, feta i en skål og vend dressingen i. I kan nedenfor læse, hvad de forskellige ingredienser byder ind med i denne salat
Salaten består af bulgur, der er vendt med sprøde, friskbælgede ærter, syrligt-søde kirsebær, karamelliserede rødløg, cremet feta og masser af citron og frisk persille