Dild er det nye sort i desserter, tror jeg. Gulerod og havesyre, trøffel fra Gotland. Se i øvrigt opskrift på æbleskiver med andefyld og eddikepulver, som vi lavede til jul, HER
Sort ris Arancini med spicy tomatsauce. Kalvemørbrad, rødvinssauce, karljohansvampe og trøffel. Reklameindhold, primært for Ché Fè (ChefMade), men også for det ene og det andet
Jeg vil altså også blive god til det her, men har ramt en sort hul. Valget blev også, at chokoladekagen blev delt i tre og lagt sammen med opsmøringen, som består af 100 g 70 % chokolade og 3-4 dl fløde (en form for genache/trøffel)
Sort Vinter trøffel. 100 gr Sort Vinter trøffel. Læste lige om The Fench Gate In i Burnley, England. Deres køkken chef lavede en Pie til en kunde på opfordring, han ønskede noget specielt - Ja tak, det tror jeg på