Pas på at pandebrødene ikke bliver sorte. Pas på, de ikke bliver sorte. Heldigvis virker komfuret, så jeg kan stadig lave varm mad på pande eller i gryde
Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >> Varm olien i en sauterpande eller en gryde. nachos, ris eller et godt brød, creme fraiche og evt cheddarost
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
De må dog ikke blive decideret sorte. Svits grøntsagerne i en kæææmpe gryde til de får farve, og smid så benene i sammen med tomatpure, timian og laurbærblade
Rist sennepsfrø og spidskommen i en tør gryde, indtil sennepsfrøene ”springer”. Bag gerne kartoflerne en dag, hvor du alligevel bager brød eller tilbereder anden mad i ovnen
Varm olien op i en stegegryde og steg chorizopølserne. Server med salat og eventuelt brød. 50 g sorte oliven. Læg låg på gryden og lad den simre i cirka 1 time ved svag varme indtil bønnerne er møre. 50 g sorte oliven
Server med pasta, ris, godt brød og eller en grøn salat. 150 g udstenede sorte oliven (jeg bruger normalt kalamata). Varm lidt olie op i en sauterpande eller gryde og steg hvidløg og løg i 5 min ved middel varme, til de er bløde. 150 g udstenede sorte oliven (jeg bruger normalt kalamata)
sorte peberkorn. Spis brød til og en solid salat. Hak løg og hvidløg og skær æbler i både og steg det med krydderier og krydderurter i en gryde i en slat olie
De må gerne blive sorte i kanten, så den brændte smag kan komme frem. Imens skylles og skæres porren og peberfrugterne ud i store stykker og svitses af i en gryde