Persillemarineret lammekrone sousvide med persillecrust. Forret udviklet til De Fem Gaarde. Nederst i indlæggene har jeg lavet en lille liste over forretninger, hvor du kan købe ingredienserne – også de lidt mere specielle
Lur mig om kødet ikke havde været i sousvide’en inden “indpakningen” – det var lige tilpas rødt inden i efter en tur på panden, som kun havde en varighed af den tid, som det nu engang ta’r et toastbrød at blive brunt og sprødt
Under en kold, blid vandstråle fra hanen kan du nu skylle hviden af. Det er mig fysisk umuligt at gå ind i den forretning, uden at forlade den en halv times tid senere
Jeg lavede mørbraden sousvide i en hjemmelavet maskine. Nå, videre til opskriten. Sidst jeg besøgte dem, var der frisk hummer til forret, så jeg havde lidt at leve op til…
Hovedretten bestod af de samme salater som til forretten og så kom der så ungehane og kalvefilet stegt sousvide med saltbagte kartofler og en sauce barolo i den kraftige ende