Sous vide forret opskrifter

Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Fjæsing tilberedt sousvide, rødkål med citron, salt & peber på en bund af rygeost, vild brøndkarse samt sne af brøndkarse
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Lur mig om kødet ikke havde været i sousvide’en inden “indpakningen” – det var lige tilpas rødt inden i efter en tur på panden, som kun havde en varighed af den tid, som det nu engang ta’r et toastbrød at blive brunt og sprødt
Mere sous vide og mere mad...

Mere sous vide og mere mad...

Som forret til mine gæster havde jeg lavet smørdampede grøntsager med et pocheret æg krydret med estragon

Bryllupsfest!

Hovedretten bestod af de samme salater som til forretten og så kom der så ungehane og kalvefilet stegt sousvide med saltbagte kartofler og en sauce barolo i den kraftige ende