Sous vide opskrifter

3 Gem
Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Søndag i sidste weekend skulle vi forsøge os med en roastbeef, som skulle tilberedes sous vide og det var da lidt en udfordring grundet vores manglende erfaring
3 Gem
Oksespidsbryst sous vide med rosenkål, rødebedechips, brændte løg og peberrodssne

Oksespidsbryst sous vide med rosenkål, rødebedechips, brændte løg og peberrodssne

Smid det så i sous vide-badet ved 57 grader i en evighed. Oksespidsbryst sous vide med rosenkål, rødebedechips, brændte løg og peberrodssne
2 Gem
Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Søndag i sidste weekend skulle vi forsøge os med en roastbeef, som skulle tilberedes sous vide og det var da lidt en udfordring grundet vores manglende erfaring
2 Gem
Laks sous vide, asparges og sauce mousseline

Laks sous vide, asparges og sauce mousseline

Så skal det ellers i sous vide’en i 25 minutter ved 50 grader. Laks sous vide, asparges og sauce mousseline
0 Gem
Andebryst sous vide med persillerods- og æblepure

Andebryst sous vide med persillerods- og æblepure

Når anden er færdig med at hygge sig i sous viden, så opvarmer du en pande til en helv…. 45-50 minutter (nåh ja, og så lige 4 timer i sous viden med anden). Vakuumpak det og smid det i sous viden ved 55 grader i 3,5-4 timer
0 Gem
Billig Sous Vide - Gør det selv projekt

Billig Sous Vide - Gør det selv projekt

Som vist på vores instagram @denkraesnekok har jeg lavet en DIY sous vide, en gør-det-selv sous vide, til rundt regnet kr
0 Gem
Billig Sous Vide

Billig Sous Vide

Som set på vores instagram @denkraesnekok har jeg lavet en DIY sous vide, en gør-det-selv sous vide, til rundt regnet kr
23 Gem
Foie gras terrine - lavet sous vide

Foie gras terrine - lavet sous vide

"Butterfly udskær" leveren ved at dele den på midten og så fjern de seje blodkar der er i leveren. Find den tykkeste del først og følg den til de tynde imens du skærer forsigtigt omkring dem
9 Gem
Cuvette steg - sous vide

Cuvette steg - sous vide

Cuvette steg - sous vide - YouTube 1 cuvette på ca. Cuvette steg - sous vide - YouTube 1 cuvette på ca
2 Gem
Introduktion til Sous vide

Introduktion til Sous vide

7 Gem
Svinemørbrad med sennep og honning og grillede asparges og små gulerødder med grov sennepsvinaigrette

Svinemørbrad med sennep og honning og grillede asparges og små gulerødder med grov sennepsvinaigrette

), så jeg kan indtræde i den – for mig – nye verden med at tilberede med sous vide. Svinemørbrad med sennep og honning og grillede asparges og nye gulerødder med grov sennepsvinaigrette
6 Gem
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

At tilberede fjæsingen "sous vide" betyder, at man vakuumpakker fisken, og nedsænker den i et vandbad
4 Gem
Confiterede andelår

Confiterede andelår

Dagen efter tørrer du marinaden af, hvorefter lårene vakuumeres og smides i sous vide’en ved 80 grader i ca
2 Gem
Sous-vide for begyndere

Sous-vide for begyndere

Ideen med sous-vide er at pochere kødet, og gerne de billigere udskæringer, i forseglede vakuumposer og ved lav temperatur over længere tid, for at opnå en ensartet tilbedredning af hele stykket
1 Gem
Sandwich med confiteret kylling ala fransk løgsuppe

Sandwich med confiteret kylling ala fransk løgsuppe

I sous vide’en ved 64 grader i 3-5 timer. Sandwich med confiteret kylling ala fransk løgsuppe. Antal personer
1 Gem
Confit de canard med salat med granatæble

Confit de canard med salat med granatæble

Jeg marinerede ikke anden denne gang, men sous vide’ede den bare sammen med lidt salt, peber og timian