Du kan jo eventuelt lave en anden slags sovs til for at variere. Det kan være svært at nå, især hvis man ikke bryder sig ret meget om fisk, men fisk fra dåse tæller også med i regnskabet
Du kan vælge at servere isen som den er, med chokoladestykker og frysetørret bær og/eller med en lækker hjemmelavet hindbær "sovs" (se opskriften på denne længere nede
Skyrcrememed æblemos lakrids. Vi fortjente det jo, men jeg deler desserten med jer selvfølgelig – det er vel ikke utænkeligt, at også du trænger til en opmuntring
Derudover lavede jeg en dressing af skyr, frisk basilikum og hvidløg, smagt til med lidt hvidvinseddike, honning, salt og hvid peber og en koldhævet fuldkornsbolle
Jeg elsker panerede rødspætter med kartofler og persillesovs. Jeg fik lavet lækker morgenmad der bestod af skyrmed frosne hindbær der var tøet op og müsli
Dog får jeg for det meste skyrmedskyr topping og hindbær til morgenmad, men det er også virkelig lækkert, og en vane jeg slet ikke kan se mig selv uden
Så dansk bøf med bløde løg og brun sovs ligger altså heller ikke lige til højrebenet. Lægen vil oftest anbefale dig at spise flere fibre, mindre fedt og sukker, at motionere mere og ellers lære at leve med det
Det er den bedste sovs, jeg har smagt i mit liv. Lidt skyr, hytteost eller æble med peanut butter. Hvis der er nogen, du har lyst til at læse med hos i ‘Vis mig dit køleskab’ eller noget, du gerne vil have indblik i (som fx hos en madblogger som Cecilie her), så skriv endelig en kommentar nedenunder
Så ‘sovsen’, et lag plader og så et tyndt lag ost – cirka lidt under halvdelen. Hak løg og hvidløg og lad det svitse i en gryde med en anelse olie i bunden
Skal du lave sovs, lav den ud af vandet fra noget du ellers har lavet såsom eksempelvis kartofler - mange vitaminer ligger i dette vand og det giver samtidig smag til sovsen
Den er super velegnet til ALT - salat, som ‘sovs’, til snack-dip – You name it. Desuden kan du sagtens udskifte noget med noget andet – tænk kreativt og spar lidt på madbudgettet