Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
brunede kartofler, en brun sovs samt en rødkålssalat med pærer og clementiner til postejen. brun sovs. Jeg har hakket mandlerne med min nye Bamix de Luxe stavblender
Kogt pasta med en eller anden form for sovs er klassikeren blandt pastaretterne. Den er udelukkende lavet med rå grøntsager, så den hører også ind under raw food
Det hele ender i en cremet sovs af kokosmælk. i tærter, i salater, i supper – og som her med fyld. tørret mangofrugt, kardemomme, koriander og chili men også lokale produkter som porrer og svampe
Det var simpelthen øv med uendelige mængder øv på, men det behøver jeg vel næsten ikke skrive. Kagen smager dejligt og har en lækker fugtig og svampet konsistens, men det er altså ikke det samme som en almindelig kage
som blendes til en skøn masse eller sovs og krydres godt med chili. Ingen i Østeuropa kunne tænke sig at undvære denne dejlige spise, der er fin som sovs eller dip
Så dansk bøf med bløde løg og brun sovs ligger altså heller ikke lige til højrebenet. Lægen vil oftest anbefale dig at spise flere fibre, mindre fedt og sukker, at motionere mere og ellers lære at leve med det
Start nu med at lave jägersovsen. Sovsen kan stå og trække mens du steger schnitzlerne. Vi taler om en schnitzel af kalv eller svin, serveret med en svampesauce og pomfritter eller brasekartofler