En Montepulciano d’Abruzzo vil være et fantastisk vinvalg til millionbøf og tilkødsovs eller bolognese for den sags skyld til de voksne – børnene må have et glas lækker – måske hjemmelavet – solbærsaft
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Så nu har jeg prøvet at lave røde kidneybønner bøffertil min burger. Jeg bagte nogle lækre glutenfrie boller til og puttede avokado, rødpeber, agurk og chilimayo i
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Kender du det med at være knapt så kreativ, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke retter svinekød kan anvendes i
Mængden afhænger af hvor meget sauce/sovs, du vil lave, men ca. Form farsen til små bøffer af ca. Det er helt sikkert ikke noget, man skal spise hver dag, hvis man passer på vægten, men det er comfort food, der smager af kærlighed - og det skal der altså være plads til
Opskriften er et udgangspunkt, Gordon Ramsey kommer også et skvæt tabasco sovs og worchestersiresovs i og et skud cayenne eller sennep kan trække smagen lidt i en anden retning
af, og kog en fond på den, hvis du skal lave sovstil dine mørbradbøffer. Skal du have sovstil, så kog panden af med fond, fløde eller anden velegnet væde, tilsæt evt
Hvis jeg laver dem til en ret med en sovs eller lignende, bager jeg dem i ovnen og sparer olien. Skal bøfferne bruges til burgere, laves de i en størrelse, så de passer til bollerne
Salatmayonnaise, ost, bacon, sovs – brun eller bearnaise. Form farsen til fire flade, lige store bøffer – jo tyndere, jo bedre, de har det med at blive mindre i omkredsen og større i højden