Sovs til bøffer opskrifter

Burgerer

Burgerer

Hvis jeg laver dem til en ret med en sovs eller lignende, bager jeg dem i ovnen og sparer olien. Skal bøfferne bruges til burgere, laves de i en størrelse, så de passer til bollerne
Glutenfri vegetar burger

Glutenfri vegetar burger

Så nu har jeg prøvet at lave røde kidneybønner bøffer til min burger. Jeg bagte nogle lækre glutenfrie boller til og puttede avokado, rødpeber, agurk og chilimayo i
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Mørbradbøf

Mørbradbøf

af, og kog en fond på den, hvis du skal lave sovs til dine mørbradbøffer. Skal du have sovs til, så kog panden af med fond, fløde eller anden velegnet væde, tilsæt evt
Pariserbøf Anno 2015

Pariserbøf Anno 2015

Det er fantastisk at se magien, idet man stikker hul på ægget, og blommen kommer levende ud, og bliver sovs til hele retten
Hakkebøf

Hakkebøf

Sådan laver du hakkebøffer med brun sovs og stegte løg. Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg
Burger

Burger

Salatmayonnaise, ost, bacon, sovs – brun eller bearnaise. Form farsen til fire flade, lige store bøffer – jo tyndere, jo bedre, de har det med at blive mindre i omkredsen og større i højden
Marrokansk tagine med lammekødboller

Marrokansk tagine med lammekødboller

Mængden afhænger af hvor meget sauce/sovs, du vil lave, men ca. Form farsen til små bøffer af ca. Det er helt sikkert ikke noget, man skal spise hver dag, hvis man passer på vægten, men det er comfort food, der smager af kærlighed - og det skal der altså være plads til
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Du kan servere rødbedebøffer som ganske almindelige hakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler og brun sovs
Mørbradbøf med bløde løg og nye kartofler

Mørbradbøf med bløde løg og nye kartofler

samt sovs og nye kartofler. Stil hvert stykke på højkant og bank dem let. Brun bøfferne på hver side. Skær den i bøffer 3 cm tykke. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side