Sovs til koteletter opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Eller du kan komme bulgur, pasta eller ris i sovsen og servere … ingenting til. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Grill koteletter

Grill koteletter

Flyt koteletternetil indirekte varme i den anden side af grillen og pensel dem med BBQ sovs. Dette er mere eller mindre et remake af BBQ koteletter, alt dog lidt enklere, da de er skåret i forvejen, jeg havde allerede lidt BBQ sovs og kørte dem blot på gasgrillen
Kæmpe BBQ koteletter

Kæmpe BBQ koteletter

Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Gnub koteletterne med en god rub og lad dem ligge og trække smag en times tid
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

Og husk at lave en god sovstil for eksempel en rødvinssovs eller en klassisk brun sovs. De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Få inspiration tiltilbehørtilkoteletter i fad, og find opskriften via det indledende link eller ved at klikke på billedet
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

Kødsovs med. kommer orden i min økonomi og for at nå dertil, lægger jeg planer – madplaner. snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovs og
Citron- og rosmarinsovs

Citron- og rosmarinsovs

Sovsen passer til lyst kød – for eksempel sammen med en citron, rosmarin og parmesanpaneret kotelet. Smør til stegning af løgene
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Rør lidt blå ost med lidt mælk til en god tyk sovs og server. den som tilbehørtil frikadeller, medisterpølse, koteletter eller andet kød
Pandestegt svinekotelet med skaft, tomat, bacon og øl

Pandestegt svinekotelet med skaft, tomat, bacon og øl

Her kan du tilsætte lidt smør, hvis der skal være lidt sovs. svinekoteletter med skaft. 1frisk timianRist koteletterne af på panden i 5-6 min. 1Skub dem over i den ene side af panden og tilsæt løg og bacon og rist dem af. Tilsæt øl, citron og havtornsaft, og lad det lige koge sammen i ovnen i 10 min

Madplan uge 19 - for en sjovere, sundere og nemmere uge.

Lav din egen barbecue sovs, køb en nakkefilet er god kvalitet og smid den i kuglegrillen (kan også laves i ovn, hvis du ikke har en grill) og server med en gang coleslaw og måske et glas iskoldt hvidvin, så er den weekend da reddet (Det er jo pinse)
Braciole di pomodori

Braciole di pomodori

Lidt googl’ing ledte dog inspirationen i retning af koteletter i fad med tomatsovs og hjemmelavet pasta til
Stuvet sommerspidskål

Stuvet sommerspidskål

Den sprøde og sarte kål, der bare skal have et kort øjebik i kogende, letsaltet vand, før det er klart til at komme i en skøn- og lidt syndig opbagt sovs