Start med at skære kyllingebrysterne i mundrette tern og vend det i en skål med mel, salt og peber – dette medvirker til, at selve sovsen bliver cremet og lækker
Lad det koge lidt ind til det tykner og brug det som en kraftig sovs på kød og grønsager. Tilbered marinaden og læg de hele kyllingebryster, uden skind, heri
Soja sovs, salt og peber,. Da det var færdigt tog jeg noget af væden op i en lille gryde og jævnede med maizena, det blev derefter hældt tilbage i retten
Det er en god ide at have ekstra en pæn sjat tomatsovstilbage, så sørg for det er nok væske i. Det er nemlig i den sovs alt smagen ligger, og som gør den ekstra stærk og god
Selve marineringen kan sagtens springes over, men det mørner og tilføjer altså lige lidt ekstra saftighed tilkyllingebrystkødet, som jo ellers nemt kan blive tørt
Der er masser af sovs, og retten passer fint til at servere på en mos af en slags, eller hvis du vil gøre det hurtigt, så bare på et par dampede grøntsager
Varm sovsen op i gryden og tilsæt krydderierne. det øverste lag skal selvfølgelig også være sovs for ellers bliver det nogle seriøst tørre lasagneplader du får dig
Tomatsovsen røres kraftigt rundt, så tomaterne moses ud. Jeg er nødt til det, hvis jeg skal udvide min horisont, og samtidig have lyst til, at fortsætte, så de sidste overflødige kilo kan forsvinde fra min krop
Brug aiolien som ”sovs” til kartoflerne. Lækker let, og hurtig mad, til hvis man skal have gæster og. Hvis man ønsker at marinere sine kyllingebryster, så gør det