Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovs med rødvin – bourgogne vin naturligvis. I Frankrig får man pomfrittertil – det kan de godt lide dernede, og det skal de da have lov til
Hvis du ønsker en brun sovstil. Og nu ødelægger du ikke retten ved at opvarme en lorte pulversovs. Når de ligner pomfritter, kan du endda få dine kræsne unger til at spise dem
(Til alle taber, som aldrig før har lavet en meljævning, så er det ikke andet end at komme lidt mel i noget koldt vand, ryst godt igennem så det ligner mælk, og hæld det i sovsen mens det koger op indtil du har den rette konsistens)
Retten tilberedes med ovennævnte ingredienser, (uden kartoffel-tern) men med friske oksefilet-stykker eller mørbrad-stykker, krydderier, engelsk sovs, tomatpure og piskefløde, og serveres med pomfritter
Brug aiolien som ”sovs” til kartoflerne. Lækker let, og hurtig mad, til hvis man skal have gæster og. Aioli smager fantastisk sammen med pomfritter, eller som
Tilberedning af bravas saucen. Patatas Bravas lyder som et eksotisk kulinarisk eventyr, men det er ikke andet end små firkantede pomfritter med en lidt ekstraordinær hjemmelavet ketchup
Jeg foretrækker ris, fordi jeg synes det er det som sovsen passer bedst til. En af mine venner som ikke spiser sovs normalt, roste engang sovsen fordi den var så fyldig og smagte af noget