Husk, at gemme fonden tilsovs (den kan tilføres smag fra brunede løg, timian og rodfrugter). Stil stegen i den forvarmede ovn, og hæld vandet i bradepanden
Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller med sovs og kartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
Smag til med salt og peber, skær kødet i skiver og brug den krydrede stegesky som sovs. Hvide bønner kogt med rosmarin og olivenolie, mos af kartofler og rodfrugter, brød, salat – der er ikke meget, der ikke gør sig godt til
Kødsovs med. kommer orden i min økonomi og for at nå dertil, lægger jeg planer – madplaner. fiskefrikadeller med remoulade og stegte rodfrugter, kyllingelår med appelsin
(Er du tilsovs, så er jeg sikker på, at bearnaise er et hit hertil – gud det savner jeg. Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør