Jeg havde et par skinkeschnitzler i fryseren, som efterhånden trængte til at blive spist. Det blev derfor en schnitzel rullet omkring friske krydderurter og revet citronskal, hverefter de skulle serveres med tomatsovstil frisk pasta
Sovsen kan stå og trække mens du steger schnitzlerne. Start nu med at lave jägersovsen. De schnitzler som du kan få i de danske supermarkeder er dog ret ubrugelige til sådan en jägerschnitzel
Kog panden af med bouillonen, og jævn den til en sovs med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Bras kartoflerne i den flydende margarine, og servér dem til dine swienerschnitzler
(Den tilbageværende sky kan bruges tilsovs). Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Fjern kødsnor/kødnål og skær rullerne i skiver hvorefter de er klar til at servere
Tallene i parantes er hvis salaten serveres til medister, kartofler og sovs. Og salat kan både være dejligt tilbehør eller en selvstændig frokost- eller forret